Kracht van de Lotus

 

Ben je op zoek naar een origineel geschenk met emotionele waarde? Onze geschenkbon heeft een luxueuze uitstraling met een bedrag en consult naar keuze. De geschenkbon is onbeperkt geldig.

 

U heeft keuze uit verschillende geschenkbonnen:

-Access Bars

-Reiki

-Chakra Healing

-Klankschalen Meditatie

 

Access Bars

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd.

Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven.

Door deze punten zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam & geest wil ervaren. Er komt weer balans tussen inspanning & ontspanning.

De meesten voelen tijdens een behandeling iets gebeuren in hun lichaam; zoals slapende voeten, bewegende vingers, tintelende armen of bijvoorbeeld druk in het hoofd. Een enkele keer ontstaat er hoofdpijn. Ook zijn er mensen die in slaap vallen, een vermoeidheid voelen of net vol energie zitten.

De meesten mensen ervaren tijdens de behandeling een rustig gevoel en merken vaak niet dat zij emoties, conditioneringen enz. loslaten. Vaak ervaren zij pas later dat 'problemen' minder zwaar aanvoelen of zijn verdwenen.

Na de behandeling (of de dagen erna) ervaren de meesten meer rust in hun hoofd, slapen ze beter of voelen zich energieker. Ze gaan ook soepeler om met situaties die ze eerst lastig vonden. Als je niet direct iets merkt, kan het heel goed zijn dat je je pas na 2 of 3 weken plots meer ontspannen voelt.

Medicijnen kunnen de werking van Access Bars verminderen waardoor er minder resultaat merkbaar is. Door de behandeling verminderen vaak de bijwerkingen of nemen klachten af waardoor minder of geen medicijnen meer nodig zijn. Stop nooit zonder overleg met een arts met medicijnen als je je beter voelt door de Access Bars.

Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan:

-Angsten & fobieën

-Depressie

-Phsychische klachten

-Vermoeidheid

-Slapeloosheid

-Lichamelijke (pijn) klachten

-Hypersensiviteit

-Betere concentratie

-Helderder in het hoofd

-Beter bij jezelf blijven

-Betere leerprestaties

-Stress verminderend 

-Bij burn-out

-ADHD klachten

-Onzekerheid

-Immuunsysteem versterkend

-Verbetert de relatie met jezelf & anderen

-Een positieve houding ten opzichte van het leven

Ook baby's, kinderen, mensen met een pacemaker of zwangere vrouwen kunnen voordeel hebben bij een behandeling. Overleg bij twijfel altijd met je arts.

 

Reiki

Tijdens een Reikibehandeling ontvang je energie doordat de gever zijn handen volgens aangeleerde posities zachtjes op je lichaam legt. Hierdoor gaat Reiki, de Universele Levensenergie, door jou stromen. Je kan dit ervaren als lichte tintelingen die door je lichaam stromen en een diepe rust & innerlijke vrede.

Reiki - energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Door het oplossen van oude overtuigingen, trauma's, verslavingen en emotionele knopen ontstaat er weer harmonie. Je ervaart een diepgaande heling en groei.

Reiki is een alternatieve zorg. Het kan aanvullend gebruikt worden naast reguliere geneeskunde, het is geen vervanging. Bij klachten raadpleeg je altijd eerst een arts. 

Een Reiki behandeling kan je helpen bij:

- Hoofdpijn & migraine

-Spijsverteringsproblemen

-Ongezonde darmflora

-Reflux, maagzuur & brandend maagzuur

-Pijnlijke en stijve spieren & gewrichten

-Reuma, artrose & artritis

-Huidproblemen zoals huidveroudering, vlekjes, rimpels, kraaienpootjes, acne, eczeem, psoriasis, rosacea

-Allerlei allergieën waaronder astma

-Alle aan stress gerelateerde klachten & aandoeningen

-Infecties van de bovenste luchtwegen en vooral bronchitis 

-Griep & verkoudheid

-Vermoeidheid

-CVS

-Verhoogde prikkelbaarheid

-Een harmonieuzer leven

-Blokkades opheffen, onderdrukte gevoelens, emoties en gebeurtenissen uit het verleden verwerken

-Minderwaardigheidscomplex

-Gebrek aan voldoende zelfvertrouwen

-Verlegenheid

-Faalangst

-Hyperactiviteit

-Gebrek aan concentratie

-ADHD

-Angst

-Depressie

-Burn-out

-Woede, onverdraagzaamheid & snel geïrriteerd zijn

-Plotse stemmingswisselingen

-Huilbaby's

-Een gevoel van onbehagen

-Niet goed in je vel voelen

-Allerlei sociale problemen

-Emotionele problemen en overgevoeligheid

-Zelfmoordgedachten

 Een Reiki behandeling is geschikt voor jong en oud en zeker voor jonge kinderen. Ook bij ouderen en dementerenden werkt Reiki helend.

Een Reiki behandeling zorgt er voor dat alle giftige afvalstoffen sneller worden afgebroken en afgevoerd. Het zuiveren van ons lichaam door Reiki kan klachten die vroeger werden onderdrukt door medicijnen weer gaan activeren. Ook kan het zijn dat sommigen te maken krijgen met meer slapeloosheid of inslaap problemen. Na een behandeling ervaren sommigen dat zij sterker reageren op alcoholische dranken. Dit is geen reden om te stoppen met de behandelingen of deze op een laag pitje te zetten. Deze veel voorkomende symptomen bewijzen dat je lichaam zich ontdoet van alle afvalstoffen en ongezonde stoffen.

 

Chakra Healing 

Een Chakra healing haalt verstoorde energie weg en brengt het lichaam, de geest en de energieën in en rond jou weer in balans.  

Chakra's nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Alle chakra's spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Wanneer chakra's dichtzitten ontstaan blokkades in de energie, hierdoor worden andere chakra's overactief en leiden zij tot emotionele of fysieke problemen.

Bij de Chakra healing gebruik ik mijn intuïtie om je lichaam te 'scannen' en energieblokkades te identificeren die overeenkomen met de Chakra's. Om de doorstroming te herstellen, help ik deze blokkades op te heffen door mijn handen op of boven je lichaam te plaatsen, door specifieke essentiële oliemelanges of helende kristallen te gebruiken. De essentiële oliën en kristallen in de behandeling worden al duizenden jaren in de alternatieve geneeskunde gebruikt om fysieke en emotionele aandoeningen te behandelen.

Wanneer je Chakra's opnieuw worden geactiveerd en gebalanceerd, laten de chakra's de energie weer vrij stromen. Hoewel je je onmiddellijk na de behandeling waarschijnlijk ontspannen en licht voelt, kan het zijn dat je je toch emotioneel voelt. Dit komt omdat de behandeling je openstelt voor verhoogde niveaus van fysieke, mentale en emotionele gezondheid en je intuïtieve vermogens verhoogd.

Een Chakra healing is een mooie behandeling als je iets belangrijks in je leven doormaakt of als je je balans, welzijn en energieke gezondheid wilt behouden.

 

Klankschalen Meditatie

Klankschalen worden toegepast in meditatie vanwege de rustgevende klanken.

Het geluid van de klankschalen laat spanningen diep in het lichaam lostrillen en zorgt voor ontspanning, het beïnvloedt en vertraagt onze hersengolven en zenuwstelsel. Hierdoor geraak je in hele kalme en relaxte status waarbij je spanningen, stress, pijn en ongemak beter loslaat.

Tegelijkertijd geeft het geluid je immuunsysteem een positieve boost, doordat er meer zuurstof naar je organen gaat.

Ook werkt deze ontspanningsmuziek om de chakra's te balanceren en reinigen.