Wierook Maken 

 

Wierook is zorgzaam als een Engel

Het zorgt, reinigt, brengt Rust & Harmonie 

 

Bij het branden van wierook (=“gewijde rook”) komen de stoffen uit harsen, bloemen, houtsoorten en planten vrij. Dit zijn ze grondstoffen van moeder aarde. Tijdens de workshop mengen we deze natuurlijke grondstoffen met elkaar. Er ontstaan daarmee geuren die passen bij een bepaalde levensles of situatie.

Een geur komt zonder kloppen bij je binnen en maakt emoties of herinneringen wakker. De werking ervan kan je helpen op dit moment in je leven met de keuzes en processen die je doormaakt.

 

Met een potje korrelwierook kun je weken tot maanden doen, omdat je telkens maar enkele korrels nodig hebt om je ruimte te ‘heiligen’ of van sfeer te voorzien.


Omdat we het zo fijn vinden onze kennis van wierook te delen, geven we deze workshops om de ambacht te delen. Het is alsof je in een ouderwetse apotheek je eigen ‘brouwseltje’ maakt.

 

Wat gaan we doen ?

De workshop beginnen we met een korte uitleg en laten je wat grondstoffen ruiken (en ervaren wat ze met je doen). Vervolgens ga je met een vijzel, samen met ons, aan de slag om je eigen potje korrelwierook samen te stellen, afgestemd op jezelf of op iemand die je het cadeau wilt geven. Natuurlijk krijg je ook uitleg over hoe je de korrels het beste kunt branden thuis.

 

Aan het einde van de workshop neem  je je eigen samengestelde wierook mee naar huis.

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien.

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Waregem

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

Wanneer:  woensdag 22 november 2023 of op een moment naar uw keuze

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 14u - 17u

Tarief: 60€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.