Wateraders Wichelen & Pendelen 

 

Tijdens deze cursus staat het aanvoelen van energie centraal

 

We richten ons tijdens deze workshop op natuurlijke vormen van energie. Je leert hoe je energiebanen en krachtplaatsen kunt opsporen.

Je leert over de geschiedenis van deze 'materie' en  over het effect van deze energie op de natuur, dieren en onze gezondheid. Je leert het verschil tussen aardstralen (tgv wateraders), de energie van leylijnen, krachtplaatsen, vortexen, enz.

 

Ook maak we een zijstapje naar onnatuurlijke straling, wat het effect is op je gezondheid en hoe je daar slim mee om kunt gaan.

Je leert precies wat wateraders zijn en hoe je ze kan herkennen. 

 

Het allerbelangrijkste bij het leren aanvoelen van energie, is veel oefenen en er feeling mee te krijgen. het is boeiend om na de workshop zelf aan de slag te gaan en op bijzondere plekken te gaan wichelen en pendelen.

 

Tijdens deze workshop zal je al je zintuigen  gebruiken. Je zult ontdekken dat je veel gevoeliger bent, dan je dacht. Je leert om handige gereedschappen als een wichelroede en een pendel hierbij te gebruiken. Ook ga je ontdekken welke wichelroede je het beste inzet en wanneer een pendel handig is.

 

Naast dat je theorie krijgt, is het vooral een praktische workshop. Energie leren aanvoelen vergt veel oefening. Deze workshop geeft je de praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan. Het legt een basis. Na deze workshop kun je zelf op ontdekking gaan. Je ontvangt tijdens de cursus een pendel en wichelroede welke inbegrepen is bij de prijs van de workshop, zodat je direct aan de slag kunt gaan.

 

Tijdens de workshop ga je niet alleen technieken leren, maar ga je jezelf beter leren kennen. Energie aanvoelen is een proces van uit je hoofd gaan en in je gevoel. Je gaat veel over jezelf leren en hierdoor je gevoeligheid en intuïtie verder ontwikkelen.

 

Er is geen ervaring nodig om deel te nemen. Wel een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Wateraders Wichelen & Pendelen".

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, handdoek, pantoffels of sokken. Heb je zelf een pendel of wichelroede mag je die uiteraard meebrengen. 

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  zaterdag 25 februari 2023 of op een moment naar uw keuze 

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 150€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 




 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.