Traditionele Sjamanendrum maken 

 

Heartbeat Drum Song

A Hundred years have passed

Yet I Hear the Distance beat of my fathers' drums

I hear his drums troughout the Land

His beat I feel within my heart 

The Drum shall beat, So my heart shall beat

And I shall live a hundred Thousand years 

 

Met een sjamanendrum rust in jezelf vinden, hoe doe je dat?

Het gebruik van de drum brengt je in een 'diepe' staat van ontspanning en geeft de mogelijkheid weer terug bij jezelf te komen, ofwel "je eigen rust te drummen".  Ontspannen, uit het denken, terug in je lichaam, één worden en jezelf voelen. Laat de energie in je lichaam weer vrij stromen door de klanken en resonantie van de drum. Na een drukke dag jezelf weer tot rust drummen en opgeladen de dag voortzetten, 'thuis komen'!

Je komt jezelf tegen in de alledaagse dingen en weet even niet waar je het zoeken moet. Je ervaart onrust, je zit niet goed in je vel, je loopt vast en het voelt alsof je de weg kwijt raakt. Je wilt jezelf weer terugvinden, maar hebt al zoveel van hetzelfde gezien? Dan kan een sjamanendrum een uitkomst voor jou zijn. Drummen is niet alleen heerlijk om voor jezelf te doen, het is ook fijn om voor een ander te drummen, of in een groep (drumcirkel) samen plezier te maken.

 

Wat doet een sjamanendrum?  

  • Geeft ontspanning na een drukke werkdag waardoor je weer echt 'thuis' komt.
  • Met je eigen (zelfgemaakte) drum deelnemen aan drumcirkels en trancereizen.
  • Door de trilling van de drum je hoofd legen om zo volledig tot rust en bij jezelf te komen.
  • Bewuste en onderbewuste emoties worden losgemaakt die zich in je lichaam hebben vastgezet.
  • De klank en de trilling die de drum geeft maakt dat je in een diepe staat van ontspanning en rust komt wat ten goede komt bij meditatie en drumhealing.
  • Helpt om bij de dieper gelegen stukken van jezelf of bij een ander te komen.
  • Blokkades worden opgeheven / aangeraakt omdat de energie in je lichaam weer vrij kan stromen door de klanken en resonantie van de drum.
  • Brengt rust en ontspanning voor diegene die de overgang naar het hiernamaals gaan maken.

 

 

Wat mag je verwachten tijdens de meerdaagse workshop

We bekijken samen eerst het formaat en welke huid erop gespannen gaat worden. Je start met een ruw frame en gaat deze voorbereiden voor het ontvangst van de huid. De huid krijgt jouw volle aandacht en maak je passend voor het frame. Vervolgens zal deze d.m.v. van het snelspansysteem opgespannen worden. Daarna zal de drum geschoren moeten worden i.v.m. de klank die de drum zal geven. Scheer je de drum niet, dan klinkt het alsof je op een kussen slaat. Je hoeft je drum niet helemaal kort te scheren, naar wens kan je ook een deel behouden. Samen kijken we wat het best bij jou schikt.

 

Aan het einde van de workshop neem jij in ieder geval je eigen gemaakte sjamanendrum en een drumstok mee naar huis.

Daarnaast leer je tijdens de workshop ook hoe je met de drum dient om te gaan, hoe je deze verzorgt en mogelijk nog kan na-spannen . Mochten er zich persoonlijke processen aandienen dan is daar, als je dit wenst, ruimte voor.

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  vrijdag 2 & 9 juni 2023 of op een moment naar uw keuze 

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 300€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.