Smudge Fan Maken 

 

Een prachtige workshop om je eigen persoonlijke

Smudge Fan te maken


Smudgen is de heilige handeling van het verbranden van kruiden om een ‚Äč‚Äčreinigende rook te creëren die wordt gebruikt om de energie van uw huis, kantoor, genezingsruimte, objecten en mensen te zuiveren en te zuiveren. Een smudge fan speelt een belangrijke rol in de smudge-ceremonie, hij stuurt de rook tijdens zijn reizen en verplaatst en verwijdert negatieve en stilstaande energie.


Deze workshop omvat een handvat van hout, tot 10 veren, leer, bedels, kralen, stenen, schelpen en aarde-elementen. Uiteraard mag je zelf nog dingen meebrengen om je smudge fan nog persoonlijker te maken.

 

Wij begeleiden je door alle stappen om je eigen fan te maken dus laat je creativiteit maar de vrije loop!

Er zullen genoeg materialen aanwezig tijdens de workshop maar indien gewenst, zullen er ook extra veren, vleugels, salie, schelpen en kits te koop zijn tijdens de workshop.

 

Aan het einde van de workshop houden we een smudge-ceremonie en kun je je smudge fan al eens uit testen om te zuiveren.

We tonen je hoe je op een correcte manier je woning kan zuiveren. 

We kijken ernaar uit om dit oude ritueel met jullie te delen en iets te creëren dat je mee kunt nemen op de reis door je leven.

 

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren - Leie (Waregem)

Wanneer: woensdag 15 februari om 14u-17u of op een moment naar uw keuze 

                   opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Tarief: 50€

 

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

Water, koffie, thee en een kleine versnapering zijn voorzien 

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.