Workshop 

Reiki Graad 2

Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en eveneens ter versterking van gezondheid en welbevinden.

 

In de tweede graad Reiki leer de drie Reiki symbolen die je onder andere je kan gebruiken om behandelingen vanop afstand te geven. Waar de eerste graad voornamelijk gericht is op het fysieke niveau, werkt de tweede graad voornamelijk op het emotioneel en mentaal niveau. Hierdoor wordt de verbinding met de Reiki energie verdiept.

Deze Reiki cursus hanteert het Ryoho Usui Reiki-systeem volgens de oprichter Dr. Mikao Usui

 

Tijdens deze workshop worden de initiaties gegeven om het vermogen om helende energie op te nemen en door te geven, te openen. Tevens worden de verschillende handposities aangeleerd. De klemtoon ligt op het lijfelijk ervaren; je oefent je in het geven en laten doorstromen van Reiki zowel naar jezelf als naar anderen.

 

Reiki is een energie die haar eigen weg volgt, en die niet beïnvloedbaar is door de wil of de geest. Reiki doet wat voor iemand het beste is, hoezeer men als behandelaar ook geneigd is het resultaat al van tevoren vorm te geven overeenkomstig de eigen wensen of die van de ontvanger. Je geeft als behandelaar ook nooit je eigen energie weg. Integendeel, je tapt zelf af van de energiestroom die door je heen gaat in die mate dat je die energie zelf nodig hebt.

 

De workshop kan je pas volgen als je minstens 90 dagen geleden de Usui Reiki graad I gevolgd hebt.

 

De Reiki cursus graad 2 wordt afgesloten met jouw inwijding. Een Reiki inwijding brengt echter iets veel belangrijker met zich mee. Je beschikt dan immers voor het leven over deze energie. Je kan het telkens voor jezelf gebruiken of voor iemand anders, zo vaak je maar wil.

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Reiki Graad 2".

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Waregem

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

Wanneer:  vrijdag 16 december 2022 of vrijdag 10 november 2023 of op een moment naar uw keuze

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 150€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 


 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.