Mandala's Maken 

 

A Mandala is is the psychological Expression 

of the totality of the Self

 

 

Wat is een mandala?

Het woord mandala komt uit het Sanskriet ( een oud Indische taal ) en betekent wiel of magische cirkel. De cirkel is een oersymbool en heeft geen begin of einde. De buitenrand van de cirkel symboliseert de oneindigheid. De binnenruimte van de cirkel biedt een veilige beschermende ruimte waarin je rust en vrede kan vinden met je zelf waardoor allerlei innerlijke processen op gang kunnen komen. De stip in het centrum van de cirkel staat symbool  'voor het begin en na het einde' van alles, is het zaad, is tijdloos, de stilte, het niet gemanifesteerde, de liefde en het licht m.a.w. de samengebalde oerkracht. Mandala's werden oorspronkelijk als hulpmiddel gebruikt voor meditatie. In de grote verscheidenheid aan culturen komen we mandala's tegen, vaak hebben deze mandala's te maken met het symbolisch weergeven van religieuze zaken.

 

Tijdens deze workshop gaan we meditatief een labyrint-mandala ontwerpen met papierkunst.

Dit is een bijzondere en intensieve ervaring, die je in contact brengt met je innerlijke stilte en je diepste zelf, met de aarde en jouw energie. Het zal je helpen om meer inzicht te krijgen en je een stap vooruit laten zetten in je persoonlijke groeiproces.

 

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen 

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

 

Wanneer: vrijdag 4 augustus 2023 om 10u-17u of op een moment naar uw keuze

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Tarief: 100€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.