Het Mysterie van Tweelingzielen

 

From our first meeting, our Spirits began touching one another , 

you were recognized by my heart before my eyes 

understood who you were 

 

Jouw tweelingziel ontmoeten. Het ontmoeten van je tweelingziel is een zeer intense, uitdagende ervaring. Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel, omdat het bijdraagt aan jouw hogere bewustzijn in deze nieuwe tijd. In deze workshop maken we connectie met jouw tweelingziel op energetische wijze. Hierdoor kunnen we zien welke thema's er spelen, wat jullie doel is op de nieuwe aarde, maar ook wat jij nog nodig hebt om optimaal gebruik te kunnen maken van de ontmoeting.

 

Niet voor iedereen is het overigens de bedoeling om de tweelingziel ook fysiek te ontmoeten, hierover zijn zielsafspraken gemaakt en ook daarin krijg je op deze dag inzicht. Ook gaan we op onderzoek uit wat het verschil is in de beleving tussen een zielenmaatje, tweelingziel en tweelingvlam. Er is nog veel onduidelijkheid over deze termen, maar 1 ding staat vast. Degene die je vanuit je ziel herkent, raakt je enorm en laat je een hele krachtige liefde, maar even zo goed ook een krachtig verdriet voelen. Hoe hiermee om te gaan, wat het doet met eventuele aardse relaties, laten we het vooral open en eerlijk samen delen. Samen weet je meer dan alleen. Het met niemand kunnen delen is al een deel van de uitdaging op zich, dus als je gelijkgestemden ontmoet helpt dat zeker.


In deze workshop werken we vanuit multidimensionale velden. Je bent hier op aarde geboren in een fysiek lichaam, maar jouw hogere zelf is een spiritueel wezen en daarmee kan je connectie maken. Vanuit dit hogere bewustzijn, krijg je meer inzicht in jouw zielendoel en de gezamenlijke missie die je met jouw tweelingziel hebt.

Wat gaan we doen?

Door middel van transmissies en diepe meditaties maken we connectie met de hogere spirituele velden van bewustzijn. Hierdoor ga je de energie ervaren van eenheid, verbondenheid en daarin speelt jouw tweelingziel een grote rol. Samen met hem of haar ben je één, daarvoor heb je vele levens samen doorgebracht en ook vele levens juist zonder elkaar moeten zijn, om zó zelf innerlijk te groeien.

De ontmoeting heeft een belangrijk doel, namelijk dat de levensenergie die opgeslagen is in de basis van jouw lichaam, weer volledig mag ontwaken. Deze energie wordt ook wel de Kundalini energie genoemd. We doen daarom ook energetische reinigingen van het Kundalini kanaal.  Er is ook ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van (persoonlijke) vragen. 

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Tweelingzielen".

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, handdoek, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer: woensdag 24 mei 2023 of op een moment naar uw keuze 

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 120€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.