Het Mysterie van de Kristallen Bol

 

In onze werkelijkheid bestaat alles uit golven, trilling, straling, vibratie. Alles, dus ook jij.

 

Deze workshop leert je hoe je met die trillingen kunt werken om je inzicht te vergroten en de werkelijkheid op een positieve manier te beïnvloeden.

 

Een kristallen bol is een uitgelezen instrument om feiten en verschijnselen vanuit het onderbewuste naar het bewuste te brengen om zodoende meer kennis te verkrijgen en je eigen wereld te verbeteren. De kristallen bol is een krachtig meditatie-instrument dat heel geschikt is voor helderziende waarnemingen en het omvormen van de werkelijkheid naar jouw wil (magie).

 

De oorsprong van de kristallen bol ligt in glinsterende voorwerpen, zoals een glinsterend wateroppervlak waar een diepe trance mee kan worden opgewekt. Vroeger schreef men de resultaten toe aan tot goden uitgeroepen stenen, metalen, meren en rivieren. Tegenwoordig weten we dat het de mens is die deze ervaring zelf oproept.

 

Tijdens deze workshop nemen we je mee in de magische wereld van je eigen onderbewuste en de verlengstukken die je voor je helderziende zintuigen zelf kunt inzetten. Je maakt kennis met een aantal technieken om tot de kern van je eigen wezen en de kosmos door te dringen. 

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Het Mysterie van de Kristallen Bol".

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien.

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Waregem

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

Wanneer:  woensdag 6 december 2023 of op een moment naar uw keuze

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 14u - 17u

Tarief: 50€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.