Helend Schrijven op Zielsniveau

 

Schrijven is Reizen in Stilte 


Schrijven vanuit je gevoel is een mooie manier om te ontdekken wat er in jou schuilt. Zo kun je door middel van het schrijven antwoorden krijgen op vragen over bijvoorbeeld de zin van je leven, je dromen of doelen. Ook geeft intuïtief schrijven inzichten vanuit je onderbewuste. Dit creatieve proces zet je misschien wel aan tot verandering, bezinning of juist berusting.

 

Jouw persoonlijke woorden met jouw energie zijn uniek. Een waardevol cadeau voor jezelf.

 

We gaan ook Automatisch Schrift leren

Wil jij leren schrijven met de spirituele wereld, met gidsen, engelen of overleden dierbaren? Het gaat over je openstellen, luisteren en leren verbinden met de energie.

Daarnaast geeft het je intuïtie en zelfvertrouwen een enorme boost zodat je ook op andere terreinen in je leven hierop gaat vertrouwen. Automatisch schrift brengt je niet alleen boodschappen, maar ook inzichten, liefde, wijsheid en plezier! 

 

Ook leren we tijdens deze workshop wat jouw manier van schrijven en het vormen van letters over je ziel kan vertellen. 

 

Wat gaan we zoal doen?

  • Contact maken met je gids/overleden dierbare;
  • Oefeningen om het contact te versterken;
  • Oefeningen om te gaan afstemmen;
  • De basis voor het automatisch schrift;
  • Meditaties voor een ontvankelijke mind;
  • Tools voor thuis en veel oefenen.

 

Deze workshop is ontstaan omdat het intuïtief schrijven en automatisch schrift in het begin toch nog best lastig kan zijn en daardoor ook snel niet meer gedaan wordt. Tijdens deze workshop nemen we je mee in het intuïtief schrijven, geven we je tips en helpen we je bij al je zielsvragen.

 

De workshop is er voor iedereen! Je hoeft geen ervaring te hebben. Je leert uit je hoofd te gaan en laat je intuïtie letterlijk aan het woord. Dit geeft je veel helderheid over jezelf.

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat van "Helend Schrijven op Zielsniveau".

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen 

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

 

Wanneer: vrijdag 6 oktober 2023 om 10u-17u of op een moment naar uw keuze

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Tarief: 120€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.