Drukpuntmassage of Shiatsu

 

Massage isn't just a Luxury, it's about Promoting 

Wellness within Yourself 

 

Drukpuntmassage of Shiatsu is een vorm van oosterse geneeskunde die je uitvoert met je handen. Je geeft druk op delen van het lichaam om de Ki (levensenergie) weer vrij te laten circuleren.

In de workshop leer je de praktische shiatsu-vaardigheden, zodat je een shiatsumassage kunt geven met een diepgaande werking. Tevens ontwikkelen je kennis en begrip van de traditionele oosterse denk- en geneeswijze over gezondheid en ziekte. Je leert die toe te passen in je massagebehandelingen.

 

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en is geen voorkennis nodig.

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Drukpuntmassage".

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, handdoek, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  dinsdag 13 juni 2023 of op een moment naar uw keuze 

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 150€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.