Dromen Begrijpen

 

Er leiden meerdere wegen naar dromen...

 

Verrijk je leven door je dromen te leren begrijpen. Tijdens deze workshop worden een aantal praktische manieren aangereikt om inzicht te krijgen in je dromen, zodat je deze kunt vertalen naar jouw specifieke situatie.

Dromen waren vroeger – circa vijfduizend jaar geleden – boodschappen van de Goden en werden door professionele droom-uitleggers vertaald. Gemiddeld slapen we 1/3 van ons leven en brengen we 20% van deze slaaptijd dromend door. We besteden evenveel tijd aan dromen als aan eten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ieder mens elke nacht meerdere keren droomt. En in een gemiddeld mensenleven komt dat neer op een totaal van zeventigduizend dromen!

 

Eigenlijk zijn dromen in beelden verpakte verhalen en in het doolhof van je droomwereld kom je van alles tegen. Dromen houden een mens geestelijk en fysiek gezond en kunnen belangrijke informatie geven over jezelf. Algemeen wordt aangenomen, dat dromen verwerkers zijn van dagresten. Ze zorgen voor het verwerken van overtollige prikkels en indrukken, waardoor stress verminderd. Ook kunnen dromen een helpende hand bieden bij het oplossen van problemen en het stimuleren van jouw creativiteit.

 

Voor de dromer, die de droomtaal verstaat, bieden ze talloze mogelijkheden. Dan kunnen dromen ook benut worden als bron van inspiratie, verborgen kennis en kracht. In deze workshop gaan we op een creatieve manier op zoek naar het verhaal in of achter jouw dromen.

 

Ook mensen die “nooit” dromen zijn meer dan welkom. Voor deze groep kan het een interessante uitdaging zijn aandacht te besteden aan het herinneren van dromen. Door concentratie en oefenen kan een ieder leren gebruik te maken van het waardevolle droommateriaal, dat je elke nacht aangereikt wordt.

 

Zoals Carl Jung zegt over zijn werk met dromen: “In ieder van ons schuilt iemand anders die we niet kennen.

Deze spreekt tot ons via onze dromen”

 

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Dromen Begrijpen".

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, handdoek, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  vrijdag 7 april 2023 of op een moment naar uw keuze 

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 120€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.