De Magie van Volle Maan & Poortdagen

 

and like the moon , we must go through

phases of emptiness, to feel full again 

 

De invloed van de aantrekkingskracht van de Maan en de energie van de Poortdagen op het leven op Aarde is ontzettend groot. Zo veroorzaakt de Maan bijvoorbeeld eb- en vloed, zijn bergen een paar millimeter hoger als de Maan boven hun toppen staat, beïnvloedt de Maan de sapstromen in planten, duurt een zwangerschap ‘tien-manen’ en sommige dieren, vooral zeedieren, laten zich in hun trek en paringsgedrag beïnvloeden door de Maanstand. 

 

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen de kosmos en de aarde dunner is. Het zijn kruispunten van tijdsgolven die het ontvangen van de kosmische energie en kennis gemakkelijker maken. Op die dagen is die energie dus zeer voelbaar. Hierdoor kan je eventueel last krijgen van lichamelijke klachten zoals rusteloosheid, verstoorde nachtrust, enz

Vergelijkbaar met datgene wat je kan ervaren bij Volle Maan. Dit komt doordat jouw lichaam zich op een lager trillingsniveau begeeft dan je ziel. Je kan alles sterker en intensiever aanvoelen.

De Maan is verbonden met ons onderbewuste en ons verleden. De Maan werkt in op ons gevoel. Door het ritme van de Maan en de energie van de Poortdagen te volgen leer je van binnen naar buiten te leven.

 

Het doel van deze workshop is om jou te leren hoe je gebruik kunt maken van de magische energie van de Maan en de Poortdagen. Je leert hoe je de Maan en de energie van de Poortdagen iedere maand kunt gebruiken als zelfreflectie-instrument, waardoor je bewuster wordt, inzicht krijgt in jezelf en hoe je de energie kunt gebruiken om doelen te bereiken en dromen te manifesteren.

 Je leert:

•  Hoe de energie van de Maan en van Poortdagen werkt
•  Rituelen en ceremonies om met de Maan te werken
•  Hoe je de Maan en de energie van Poortdagen kunt gebruiken als reflectie-instrument
•  Angsten en schadelijke gedachten loslaten met Volle Maan en tijdens Poortdagen 
•  Dromen te manifesteren met behulp van de Nieuwe Maan 

 

Dit is een workshop voor jou als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je ernaar verlangt om je leven bewust te creëren. Je leert hoe je aan de hand van meditaties, affirmaties en oefeningen jezelf bewust kunt verbinden met de Maan en de energie van de Poortdagen.

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat 'De Magie van Volle Maan & Poortdagen' 

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, handdoek, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  woensdag 8 maart of op een moment naar uw keuze 

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 120€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.