De Helende Kracht van Etherische Oliën

 

Essential Oils are the Bridge to Natural Living 

 

Kennismaking met etherische oliën en hun vele positieve effecten op lichaam en geest.

Tijdens deze workshop bekijken we hoe etherische oliën werken, wat je er zoal mee kan doen en hoe je ze veilig kunt gebruiken. Een aantal basisoliën waar je ontzettend veel mee kunt doen, gaan we in detail bekijken en je gaat het effect ervan ter plaatse ervaren. Je krijgt een heleboel handvatten en inspiratie om thuis verder op ontdekkingstocht te gaan.

Natuurlijke geuren kun je op veel verschillende manieren inzetten: om te ontspannen en op te laden, om je te wapenen tegen stress, overprikkeling, burn-out of depressie, als handig EHBO-middeltje in de huis- en reisapotheek, als basis van natuurlijke parfums, natuurlijke verzorgingsproducten, natuurlijke cosmetica, natuurlijke massage olie voor een heerlijke aromatherapie massage, enz.

Ze kunnen je ondersteunen in elke fase van je leven en kunnen je helpen om beter om te gaan met de uitdagingen op je werk, in je gezin, thuis. Geuren maken je sterker en weerbaarder, boosten je immuunsysteem en laten je tegelijk ontspannen.

 

Na afloop van de workshop krijg je een basispakketje met 5 etherische oliën mee naar huis zodat je onmiddellijk zelf aan de slag kan.

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "De Helende Kracht van Etherische Oliën"

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, handdoek, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer: vrijdag 26 mei 2023 of op een moment naar uw keuze 

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 200€

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.