Workshop 

Access Bars 

 

De Access Bars zijn 32 punten op het hoofd. De punten van de Bars corresponderen met bepaalde thema's. Door met de vingertoppen zachtjes deze punten aan te raken ontstaat er een energiestroom waardoor er een ontlading plaatsvindt.

 

Eén van de tools en technieken binnen Access Consciousness is Access Bars. Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

 

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

 

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

 

Access Bars kan een ondersteunde behandeling betekenen bij trauma verwerking en stress situaties.

 

​Wat kan de Access Bars workshop voor jou betekenen?

 

Ruimte in je hoofd

Bewustwording

Fysiek, mentaal en emotionele balans

Belemmerende overtuigingen op vele niveaus loslaten (onder andere over geld, goed en kwaad, verouderen, perfectie, niet goed genoeg zijn, seksualiteit, gezondheid, ziekte en controle)

Stress verminderen

Slaap verbetering

Ter ondersteuning van Burn-out

Ter ondersteuning van vermoeidheid

Toepassen voor je dierbaren

Toepassen in je praktijk

Toepassen voor jezelf

 

In de workshop leer je de Access Bars te gebruiken en toe te passen, ontvang je veel mooie “tools” die je leven een stuk leuker kunnen maken.

 

Gedurende de dag zal ik “clearings” doen die jou kunnen helpen om met gemak allerlei zaken los te laten.

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Access Bars".

 

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  vrijdag 31 maart 2023 of op een moment naar uw keuze 

                    opmerking: bij het reserveren op een moment naar uw keuze, gelieve een mail te sturen naar info@spiritueelbewustzijn.be

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 300€ (dit is wereldwijd het vastgestelde bedrag)

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 
 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De workshops hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.