Tweelingzielen; Een intense ontmoeting 

 

My hands on your skin were the gateway to the Divine.
Drop into your heart my Love. You’ll find me there
.

 

Voordat men op de term ‘Tweelingzielen’ of ‘Zielsliefdes’ komt heeft men vaak al een heel proces achter de rug. Wat is dat toch met deze ene persoon? Waarom verklaart de hele wereld mij voor gek, dat ik van deze persoon blijf houden en kan ik hem/haar niet mijn hoofd zetten? Waarom is het zo heftig tussen ons? Aantrekken..Afstoten.. Een emotionele rollercoaster.. Tekens van boven. Rare toevalligheden. Herkenning.

 

Wat is nou eigenlijk een tweelingziel of zielsliefde? Hoe weet je of iemand je dat daadwerkelijk is?
Heb je bijzondere voorvallen, toevalligheden, dromen, tekens en/of signalen gekregen of meegemaakt, alsof iets duidelijk gemaakt moest worden aan je? En heb je hierdoor ineens je tweelingziel of soulmate herkend? Alsof de schellen van je ogen vielen? En wat als je zielsliefde nu toch een andere keuze maakt en jij verscheurd achterblijft?


Of als hij/zij in een relatie is? Welke moeilijkheden kun je tegenkomen? En wat is nu uiteindelijk het doel van zo’n ontmoeting? Ga je een nieuwe relatie aan, of blijf je celibatair?

 

Meer dan 20 jaar heb ik me verdiept in zielsliefdes en tweelingzielen en ik heb de afgelopen jaren al velen weer op weg geholpen in dit moeilijke en pijnlijke proces.

 

Deze lezing is een vernieuwde lezing, waarbij ik nog dieper op dit onderwerp inga.

 

Praktisch:

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

Wanneer:  Vrijdag 8 april 2022

Duurtijd: Vanaf 20u (deuren open vanaf 19u30)

Tarief: 18€ per persoon

Tickets: Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

     


     

    Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute inplaats van dat je lastminute afzegt. De lezingen hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.