Reiki 3 Master 

Jaaropleiding 

 

Voel je een diepe aantrekkingskracht voor het geven van onderricht in het Usui Systeem, dan kan je de Reiki 3 Master volgen

Deze opleiding duurt minstens een jaar en is heel persoonlijk. Daarom zal Reiki 3 Master enkel individueel te volgen zijn

 

Tijdens deze opleidingsperiode word je dan ook echt persoonlijk begeleid:

  • samen met de Master ga je je voorbereiden om het Masterpad te bewandelen.
  • De Master helpt jou om je zowel energetisch (innerlijk) als praktisch (kennis) voor te bereiden op de Reiki Master taak.

 

Aangezien iedereen anders is, is dit dus een heel persoonlijke opleiding.

Deze individuele begeleiding gaat door tijdens een maandelijkse lesdag tussen Master en leerling.

Er wordt tijdens deze momenten zowel aan innerlijke processen gewerkt zoals angsten overwinnen, zelfvertrouwen opbouwen ed.

alsook aan praktische Reiki zaken zoals oefenen van behandelingen ed. 

De leerling woont ook de Reiki cursussen bij die gegeven worden door zijn/haar Master. Dit betekent het assisteren tijdens Reiki workshops graad 1 en 2. Hierdoor leer je vanuit de praktijk om te gaan met de inhoud van een cursus, omgaan met groepen mensen, de opbouw van een cursus ed. 


Ervaren zegt immers zoveel meer dan woordenAls beiden de tijd rijp vinden, wordt de leerling ingewijd als Reiki Master in 'The Usui System of Reiki Healing'.

(meestal is dit na 1 jaar opleiding dwz 12 lesmomenten) 

 

Uiteraard zal de nodige ondersteuning gegeven worden door de begeleidende Master.

Deze twee Masters blijven aan elkaar toegewijd, door elkaar te steunen in hun levenslessen en hun werk als Reiki Master.

 

Rol 1: Reiki Master

Als Reiki Master moet je natuurlijk alles van Reiki weten. De achtergronden, de technieken, de mogelijkheden, de beperkingen enzovoort. Je moet voldoende weten over verbanden, overeenkomsten en verschillen met andere geneeswijzen en tradities om met vertrouwen aan cursisten over Reiki te kunnen vertellen.


Behalve kennis over Reiki moet je als Reiki Master ook in zekere mate gevorderd zijn met je eigen persoonlijke/spirituele ontwikkeling. Zo zal je je ook bewust moeten zijn van je eigen schaduwkanten en blokkades. Ook die aspecten zullen in de cursus aan bod komen. Het resultaat zal zijn dat je na de opleiding jouw klanten en cursisten beter kunt ondersteunen op deze gebieden vanuit een grondige eigen ervaring.

 

Rol 2: Cursusleider

Als Reiki master is het geven van cursussen belangrijk. Niet alleen Reiki cursussen, maar het is ook plezierig als je ook andere cursussen kunt geven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan cursussen als Mindfulness meditatie en intuïtieve ontwikkeling. Daarom leer je in de Reiki Master opleiding niet alleen hoe je Reiki cursussen geeft. Je leert ook op welke wijze je zelf andere cursussen kunt ontwikkelen en vanaf het krijgen van een idee tot en met de uitvoering. Je leert bijvoorbeeld hoe je een draaiboek voor een cursus kunt maken, waaraan je veel houvast hebt.

 

Rol 3: Coach

Als Reiki Master geef je niet alleen cursussen, maar begeleid je ook individuele cursisten of cliënten. Dat betekent dat je als Reiki Master ook over vaardigheden en technieken als coach moet kunnen beschikken. Daarom wordt in de opleiding tot Reiki Master voldoende tijd gepland om voldoende vaardigheden en technieken op het gebied van coaching te leren en te oefenen.

 

Je kan pas deelnemen aan deze jaaropleiding 1 jaar na het behalen van je Reiki graad 2 of

wanneer je voldoende ervaring hebt als Reiki behandelaar.

 

 

PRAKTISCH:

 

De lesmomenten gaat door op individuele basis, hierdoor werken we met de lesinhoud die zich op dat moment aandient.

zo is er voldoende ruimte en tijd om de opleiding op een persoonlijke,  duidelijke en serene manier te volgen.

 

12 lessen - lesmomenten/herhaal lessen naar jouw keuze.

Kan je niet aanwezig zijn op de volgende les?

Dan is er de mogelijkheid om een (herhaal) les te volgen. 

 

100€ per les - het lesgeld mag je in 1 keer betalen, in 5 keren betalen of telkens 1 les op voorhand .

Er kan cash of met bancontact betaald worden. Heb je een factuur nodig? stuur even een mailtje.

 

De jaaropleiding omvat heel wat persoonlijke groei door middel van theorie en oefeningen om daar voldoende tijd voor vrij te maken duren de lesmomenten telkens van 10u-17u

 

Na goede voltooiing van de opleiding ontvang je naast je inwijding als Master ook het certificaat Reiki Graad 3 Master

Je dient hiervoor alle lessen gevolgd te hebben en een voldoende behaald te hebben op het examen.

 

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn

               Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

 

Deze jaaropleiding start op een moment naar uw keuze 

 

Heb je graag nog wat meer info? Tel: 0492/777 211 of stuur een e-mail naar info@spiritueelbewustzijn.be

 

Let op! Onze e-mails belanden al eens in de spam folder.

Vermeld daarom steeds je telefoonnummer wanneer je ons een email stuurt. Zo kunnen we je, indien nodig, toch contacteren.

 

 

Inschrijven? Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 

 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute in plaats van dat je lastminute afzegt. De opleidingen hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.