De Kenmerken van een Tweelingziel - Relatie 

 

Twinflames vibrate at the same frequency, with nobody else in the world sharing that frequency. 

It is this that allows twin flame telepathy to surpass

normal telepathy

 

Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Ben jij ook benieuwd of jij jouw tweelingziel hebt ontmoet? Hieronder enkele kenmerken waardoor jij kunt opmaken of jij iemand hebt ontmoet, met wie jij een diepere verbinding hebt. En waaruit blijkt dat dan, dat hij of zij een tweelingziel is.

 

De kenmerken van een tweelingziel-relatie: 

 

Onverwachte ontmoeting

Allereerst vindt er vaak een ontmoeting plaats, op een onverwacht moment en op een voor jou speciale dag. Tijdens deze ontmoeting kunnen jouw chakra’s meer open gaan staan en komt er een kundalinistroom op gang. Je kunt je euforisch en blij voelen. Een ontmoeting met je tweelingziel kan soms heel heftig zijn. Vaak is de herkenning direct, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Soms komt het besef pas later. Je voelt dat je op een of andere manier een connectie hebt met die andere. Die andere intrigeert je op de een of andere manier. Deze ontmoeting is niet toevallig, heeft een bedoeling en zet een proces in gang, dat gepaard gaat met verwerkingen van oude, ongeheelde wonden, wat voor veel aantrek- en afstootgedrag kan zorgen. Dit proces kan heftig, emotioneel maar ook mooi zijn. 

 

Overeenkomsten met je tweelingziel

Er zijn veel overeenkomsten in naam, geboortedatum, gewoontes, beroepen of interesses. Je kunt bijvoorbeeld altijd al bij elkaar in de buurt hebben gewoond of op dezelfde school hebben gezeten. Jullie hebben vaak dezelfde humor. Er kan ook een fysieke gelijkenis zijn. Je vult elkaar aan en begrijpt elkaar zonder woorden, Jullie diepste geheimen zijn veilig bij elkaar. Wanneer jullie samen zijn, voelen jullie zich compleet, als één. Jullie ervaren beiden een energie-boost die tot zelfs wekenlang kan aanhouden. 

 

Tekens zien

Je kunt veel tekens krijgen van het Universum, zodat jij weet dat hij of zij een tweelingziel is. Je kunt veel dubbele getallen zien. Ook kom je zijn of haar naam vaak tegen. Er kunnen liedjes in je hoofd opkomen met een speciale boodschap. Je ziet regelmatig jouw twin’s auto rijden enz. Hij of zij is steeds in jouw gedachten. Ook kan jij jouw tweelingziel tegenkomen op onverwachte momenten of een berichtje krijgen van hem of haar, als het contact moeizaam gaat. Wanneer het contact (zeer) moeizaam gaat, wanhoop dan niet want dat is normaal tijdens dit proces. Jullie zijn op dat moment nog aan het ontwikkelen. Zie je net veel tekens, weet dan dat het Universum jou aan het voorbereiden is op een ontmoeting.  Jouw Hogere Zelf en gidsen communiceren met jou, om jou te begeleiden in dit proces. 

 

Rustig tempo

Vaak zijn er door jouw Hogere Zelf omstandigheden gecreëerd, waardoor jullie relatie op een rustig tempo verloopt. Het kan zijn dat één van jullie of beiden in een andere relatie zitten. De zorg voor kinderen kan een belemmering zijn. Jullie kunnen op een grote afstand van elkaar wonen. Jouw twin vlucht in een relatie met iemand anders. Zelfs een groot leeftijdsverschil kan meespelen. Jullie afstemming vindt dan op een rustig tempo plaats. Dit rustig tempo is belangrijk zodat jullie ieder apart kunnen ontwikkelen. Dit tempo kan je niet forceren. Neem rustig de tijd en besef dat je dit tempo nodig hebt als voorbereiding en verwerking. 

 

Angst

Er is vaak nog veel angst om de relatie aan te gaan. Er kan veel angst zijn om elkaar te verliezen. Andere emoties kunnen in de weg staan of slechte ervaringen met eerdere relaties of trauma's uit jouw jeugd of vorige levens. Het kan voelen alsof je in een emotionele rollercoaster terecht bent gekomen. Dit kan ervoor zorgen, dat tweelingzielen elkaar weer afstoten en ieder voor zichzelf een stuk ontwikkeling moeten doormaken. Probeer begripvol en geduldig te zijn voor elkaar en besef dat jullie allebei verwerken op jullie eigen tempo.

 

Fysieke afstemming

Na de ontmoeting vindt er een afstemming op elkaar plaats. Energiekoorden worden weer aangelegd en versterkt vanuit vorige levens  waardoor je last kunt krijgen van fysieke klachten. Je kunt onder andere last krijgen van hartkloppingen, veel dromen, visioenen krijgen uit jullie gezamelijke vorige leven(s), slecht slapen, je moe voelen of juist meer energie hebben. Deze energie lijkt op een energie-boost. Jullie (onderlinge) intuïtie kan sterker worden. Er vinden ook hormonale veranderingen plaats en veranderingen van het DNA. Zelfs uiterlijke veranderingen kunnen plaatsvinden en is het mogelijk dat jij steeds meer op jouw twin gaat lijken. Jullie worden meer en meer een spiegel van elkaar. 

 

Emoties delen met je tweelingziel en op één lijn komen te zitten

Jullie energie loopt in elkaar over en je kunt elkaars emoties voelen, gedachtes opvangen en fysieke klachten overnemen. Hoe groot de fysieke afstand tussen jullie ook is. Er vindt een fysieke samensmelting plaats, waarin je steeds meer een eenheid gaat worden in voelen en denken. Hierdoor gaan jullie steeds meer op een lijn zitten en kunnen jullie in de toekomst, in dit of een volgend leven aan een gezamenlijke taak (relatie) beginnen.