Tekens ontvangen van de Overkant 

 

Ieder van ons heeft een Lichtteam – een groep onzichtbare helpers, die samenwerken om ons naar ons meest verheven pad te leiden. Dit team bestaat uit onze geliefden die al zijn overgestoken, onze spirituele gidsen (meestal beter bekend als beschermengelen), een hogere engelenrijk en God energie, die gegrond is in de sterkte macht die er is en er altijd zal zijn: de liefde. 

 

Als je je geest en hart opent voor de geheime taal die je Lichtteam gebruikt, zal de manier waarop je je leven leeft, veranderen. Je relatie met de wereld en het Universum zal anders worden: beter, helderder en krachtiger.

 

 

De Overkant

De Overkant is, eenvoudig gezegd, de plek waar onze geliefde naartoe gaan als ze overgaan en waar onze gidsen over ons waken. Het is wat veel mensen de hemel noemen. De Overkant is ons ware thuis, de plek waar we allemaal ooit naar zullen terugkeren – een plek waar de liefde, en alleen liefde, heerst.

De Overkant zal eerst wat ik standaardtekens noem gebruiken om met je te communiceren: voorwerpen, dieren of gebeurtenissen die ons wakker maken, zodat we een betekenis gaan zien die anders aan onze aandacht zou ontspannen. Standaardtekens kunnen munten zijn of vogels, vlinders, herten, storingen in de elektriciteit (bijvoorbeeld lege berichtjes op je telefoon). Je vindt een muntje dat op zijn kant in de droger staat op het moment dat je aan iemand denkt die je mist. Er gaat even een vlinder op je arm zitten als je jarig bent. Er gaat een auto voorbij met de geboortedatum van een geliefde die is overgaan op de nummerplaat.

 

Hieronder vind je een groot aantal van de meest voorkomende standaardtekens die de Overkant ons stuurt:

Vogels en vlinders, herten, regenbogen, elektrische gebeurtenissen (vaak met telefoons) foto’s, reclameborden en slogans, tijdschriften, straatnaamborden en kentekenplaten, muziek/liedjes, lieveheersbeestjes, veren en cijferreeksen

Er is een reden voor dat de Overkant deze dingen als tekens gebruikt: we herkennen ze vaak gemakkelijker – en zij kunnen ze gemakkelijker beïnvloeden en op ons pad brengen.

 

Energievelden

De geleidende macht achter elk teken is energie. Het Universum bestaat uit materie, en alle materie is in wezen gecondenseerde energie. De Overkant bestaat uit het licht en de energie van al onze zielen samen. En dus is energie het middel dat al onze zielen samenbrengt – het verbindende weefsel van het hele Universum. Zelf Albert Einstein noemde de connectie tussen materie en energie al: ‘Massa en energie zijn niet anders dan verschillende manifestaties van hetzelfde – een wat onbekende concept voor het gemiddeld brein’.

Ons Lichtteam aan de Overkant kan energievelden zodanig manipuleren dat ze ideaal worden om tekens te sturen. Ik denk dat ze daarvoor het magnetische veld van de aarde gebruiken. Dit veld is een enorme mengelmoes van geladen deeltjes dat zich vanuit het binnenste van de aarde naar de uithoeken van de ruimte uitstrekt. Wetenschappelijke studies hebben al aangetoond dat veel dieren het magnetische veld van de aarde gebruiken om zich te oriënteren en op aarde te navigeren.

Bovendien produceren alle levende wezens elektromagnetische energie. Vervolgens kunnen ze elkaar elektromagnetisch veld voelen. Vlinders zenden ultraviolette signalen uit, en veel vogels hebben een ingebouwd kompas dat op het magnetisch veld van de aarde is afgestemd. Daarom stuurt de Overkant ons vaak dieren en insecten als tekens.

 

Hoe herken je een teken van de Overkant?

De Overkant wacht niet tot we er helemaal voor openstaan om tekens te ontvangen. Onze geliefde sturen ons tekens en boodschappen als we die nodig hebben, of we er nu klaar voor zijn of niet. Dat betekent dat de Overkant, voor we een eigen taal creëren ons standaardtekens zal sturen om te proberen een connectie met ons te krijgen.

 

Onwaarschijnlijk

Een goede manier om te bepalen is of een gebeurtenis een teken is, is te bedenken hoe onwaarschijnlijk het is. Als je bijvoorbeeld een olifant in een dierentuin ziet, is dat een veel kleinere verrassing dan wanneer je hem door de straat ziet dansen. Dingen die niet op een bepaalde plek of in een bepaald seizoen thuishoren of op een andere manier ongewoon zijn wat timing of verschijning betreft, zijn goede kandidaten om een teken te zijn.

 

Verborgen connectie

Ons onderbewuste en ons lichaam maken ons vaak al bewust van deze tekens voordat ons verstand ze ontvangt. Misschien krijg je een fysieke reactie – een gevoel van ontzag, verwondering of misschien rillingen langs je rug. Misschien krijg je een emotionele uitbarsting, heb je opeens een blij gevoel of lach je in een reflex.

Als dat gebeurt, moeten we even stilstaan om te kijken naar de verborgen connectie tussen dat wat net gebeurd of wat we net hebben gezien en de omstandigheden van ons leven op dat moment. Als er een prachtig wild paard op een landweggetje naast je auto gaat rennen is dat misschien een boodschap over vrijheid en zelfbekrachtiging. Als je op dat moment in je leven twijfelt of je je baan moet opzeggen en een eigen zaak moet beginnen, is dát misschien wel de verborgen connectie die het wilde paard een speciale betekenis geeft.

Let op de gebeurtenissen in je leven die een onvrijwillige respons in je oproepen. Als er jou iets gebeurt dat echt alle verwachtingen te boven gaat, is de kans groot dat de Overkant zojuist haar magie heeft laten zien.