Reïncarnatie

 

 

We are all visitors to this time, this place

We are just passing trough

Herinneringen aan vorige levens; je kan een glimp opvangen uit je verre verleden.  Soms kan een dorp of stad waar je nooit eerder bent geweest om onverklaarbare redenen vertrouwd aanvoelen. Hetzelfde met situaties of muziek.

In elk leven doen we nieuwe ervaringen op, leren we nieuwe lessen en zetten we stappen op onze spirituele ontdekkingsreis. We hebben een bepaalde taak te vervullen en lessen te leren, tot we verlichting bereiken en met het goddelijke bewustzijn worden herenigd. En dat is de cyclus van dood en wedergeboorte. 

Onze vorige levens hebben veel invloed op ons huidige leven. 

Het doel van onze ziel is om alle ervaringen te leren die er te leren zijn. Als we in een nieuw leven bepaalde dingen niet voldoende geleerd hebben, dan komen we later in een ander leven weer terug om deze lessen opnieuw te leren. Het kunnen lessen of ervaringen zijn over loslaten, dankbaar zijn, accepteren, onvoorwaardelijke liefde, enz. Als alles geleerd is, dan is er geen reden meer om terug te komen naar de Aarde en stopt de reïncarnatie voor deze ziel. 

Daarna gaat die ziel verder als een soort lichtwezen en heeft dan taken te vervullen in 'de hemel'

 

Wanneer een mens of dier sterft dan verlaten zij hun fysieke lichaam en zweven hier voor een bepaalde tijd boven, een ervaring van vrijheid en helderheid. Er zijn op dat moment geen zorgen of lichamelijke klachten meer.

Na verloop van tijd wanneer zij er klaar voor zijn, zien zij een licht tunnel en worden zij daar opgewacht door iemand dat veel voor hen betekent. Dit kan een familielid, vriend, gids, enz zijn.

Zij gaan over en maken kennis met andere zielen die op dat moment samen zijn met de ziel die hen opwachtte . Daar leren zij weer nieuwe taken en bereiden zich voor op een nieuw leven in een nieuw fysiek lichaam.

Zielen bepalen zelf wanneer zij weer toe zijn aan een nieuw fysiek leven, welke lessen zij gaan leren en waar zij aan hun doelen kunnen werken. Zo kiezen zij nieuwe ouders uit, op basis van wat zij nodig hebben om hun lessen te leren.

Wanneer een nieuwe levenscyclus aanvangt, kunnen zij weer starten met lessen en taken en die uitbreiden.

 

Niet alleen negatieve ervaringen maar ook ervaringen waarvoor we bang zijn en liever uitstellen moeten we leren.

 

Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love and than we return home