Communiceren met Beschermengelen

 

 

Beschermengelen zijn altijd bij jou in de buurt...

 

Een plotselinge inval, die zomaar wat moois op je pad brengt. Een wonderlijke ontmoeting die precies op het juiste moment komt. Misschien gaven beschermengelen je wel een duwtje in de rug…

 

 

Wat is een Beschermengel?

Ieder mens heeft een beschermengel bij zich, deze beschermengel is bij je vanaf je geboorte tot wanneer je sterft. En zelfs al daarvoor en daarna. Natuurlijk zijn er vaak meerdere engelen in je omgeving, soms voor kortere en soms voor langere tijd. Deze kunnen je dan helpen bij een bepaalde taak, of een bepaalde fase in je leven. Maar je beschermengel is er altijd voor jou. 

 

Wat is het verschil tussen Gidsen, Beschermengelen en Overleden Dierbaren?

Gidsen zijn ooit mens geweest. Maar zij hoeven niet meer te incarneren.

Omdat ze hun ‘opleiding’ op aarde hebben afgerond. En nu hebben ze de taak, mensen op aarde te helpen. Je hoofdgids helpt je bij je ontwikkeling. Hij wijst je de weg op je levenspad. Hij geeft inspiratie, troost en hoop. Dat voel je alleen als je er ook voor openstaat. Dat gaat via je intuïtie. Of je ernaar handelt, is je eigen keuze natuurlijk.

 

Het contact met je gids is telepathisch.

De stem van je gids hoor je, als een stem in jezelf. Maar dat is altijd een liefdevolle stem. Hij zal je nooit zeggen wat je moet doen. 

 

Naast je hoofdgids, heb je gidsen met een bepaalde taak.

Bijvoorbeeld een gids, die je helpt met je werk. Of met schilderen. Of pianospelen. Stel je voor dat Gogh niet meer terug hoeft naar de aarde. Dan zal hij graag vanaf de andere kant schilders inspireren. Mozart componeerde al toen hij 5 was. Op hoog niveau. Dat is verklaarbaar met reïncarnatie en inspiratie. Hij was vast al eerder pianist geweest. En hij werd ongetwijfeld geïnspireerd. Door een muziek-gids, een overleden meester.

 

 

 

Begeleiders: Overleden dierbaren

Begeleiders willen gewoon bij je zijn. Ze willen zien hoe het met je gaat.

Als het goed is, geven ze je steun en troost met hun aanwezigheid. Je overleden ouders zijn bij je diploma-uitreiking geweest, en bij je bruiloft. Ook als ze al voor die tijd overleden waren. Ze kennen je kinderen ook als die pas na hun dood zijn geboren. 

 

Begeleiders mogen zich niet met je keuzes bemoeien.

Of met je ontwikkeling. Dat is echt een taak voor gidsen. Begeleiders zijn niet gekwalificeerd.

Doen ze dat wel dan gedragen ze zich als entiteiten. 

 

Begeleiders kun je kennen uit het huidige leven, maar ook uit een eerdere incarnatie.

Je bent verbonden met een heleboel zielen (jouw zielenfamilie). Die kunnen allemaal af en toe bij je zijn. Je moeder uit een vorig leven houdt nog steeds van je. En juist als je je eenzaam voelt, zijn je begeleiders bij je.

 

 

 

Lichtwezens of Beschermengelen - Lichtwezens zijn nooit mens geweest.

Mensen zijn gebonden aan de aarde, lichtwezens werken in de hele kosmos. Lichtwezens hebben geen vaste vorm. Ze laten zich zien, als een menselijke gestalte van bijna verblindend licht. Vaak met kleuren. Zij communiceren telepathisch, maar zonder woorden.

Het is directe overdracht van weten en voelen. De sfeer in de ruimte is zuiverder, van een hogere trilling, zodra zij er zijn. Lichtwezens hebben een speciale energie waarmee ze werken, zoals genezing, liefde, gerechtigheid, kracht of wijsheid. Toch gebeurt er veel, als zij aanwezig zijn.