Zie jij telkens dezelfde Getallen? 

 

The Spirit World has an urgent Message for you

 

Steeds hetzelfde nummer zien staat voor spiritueel ontwaken

Veel mensen melden een soortgelijk fenomeen, namelijk dat ze steeds hetzelfde nummer zien. Ze kunnen het op een klok zien, op een kassabon, e-mails, tv en vervolgens op een kenteken of een huisnummer, enz. Ze merken om wat voor reden dan ook dat het nummer steeds weer verschijnt.

 

Dus, wat betekent het als je overal hetzelfde nummer ziet? Overal hetzelfde nummer zien, wordt een 'patroon' genoemd. Patronen verschijnen in je leven wanneer je energetisch bewustzijn is afgestemd op bepaalde gebeurtenissen die achter elkaar plaatsvinden. Herhaalde patronen zijn oproep synchroniciteiten en verschijnen vaak als herhaalde nummers die je de hele dag door ziet.

 

In de afgelopen jaren is het aantal mensen toegenomen die steeds dezelfde getallen zien. Ze kijken elke keer naar de klok als deze 12:25 aangeeft, of ze ontvangen herhaaldelijk e-mails en sms-berichten om 09:09. In het begin doen ze het af als toevallig, maar dan wordt het te griezelig om het niet op te merken. Zelfs hun vrienden en dierbaren beginnen te merken dat het gebeurt als ze in de buurt zijn.

 

Het betekent dat je je plek in deze wereld moet uitzoeken, verder dan gewoon bestaan om te overleven. Je begint naar betekenis en doel te zoeken en alles te worden wat je kunt zijn. Je kunt nieuwe aspecten van je leven verkennen, zoals spiritualiteit. Als reactie hierop begin je nu synchroniciteiten op te merken die je niet eerder hebt opgemerkt, omdat je je niet langer hoeft te concentreren op overlevingsbehoeften op een lager niveau.

 

Deze synchroniciteiten zorgen ervoor dat je patronen trekt tussen situaties die zich in je leven voordoen, waardoor je meer nadruk legt, en dus, energie, tot een bepaald resultaat.

 

Stel dat je een droom hebt over een vriend die je in lange tijd niet meer hebt gezien. De volgende dag krijg je om 11:11 uur uit het niets een sms van hem, wat zeker een synchronistisch patroon is. In plaats van zijn tekst te negeren, reageer je en maak je plannen om koffie met hem te drinken, want nu heb je meer belang gehecht aan zijn correspondentie.

 

Dit gebeurt met nummers. Als je het nummer 11:11 vaak achter elkaar ziet, verbind je het met een synchronistisch patroon. Telkens wanneer je dat nummer ziet, stop je en probeer je de significantie te analyseren. Dit is een manier om jezelf te actualiseren.

 

 

 

De spiritualiteit van altijd hetzelfde getal zien

Geestelijk gezien is het steeds opnieuw zien van hetzelfde getal een teken dat je door een spiritueel ontwaken gaat. Terwijl je hogerop gaat in de piramide van overlevingsbehoeften, is je spirituele verbinding die slapend is geweest, klaar om te bloeien.

 

In dit stadium begin je de fysieke realiteit en je spirituele bestaan met elkaar te verbinden door de synchroniciteiten overal om je heen op te merken. Ze zijn bedoeld om je te begeleiden en om je te helpen met het verwerken van lessen uit vorige levens.

 

Dus, wat is de boodschap van het nummer dat je regelmatig ziet? Dit is voor iedereen anders, aangezien we allemaal op verschillende paden zijn en ontwaken op verschillende niveaus en tijdlijnen. Als je oplet en je intuïtie gebruikt, zal de boodschap die het nummer je probeert te sturen duidelijk zijn.

 

Elk getal staat voor een trillingscode waarop je energie reageert, daarom merk je het overal om je heen op. In zekere zin is dit de wet van aantrekking aan het werk: we trekken aan wat ons energieveld klaar is om te ontvangen.

 

Omdat alles in deze realiteit in de kern energie is, zal het Universum berichten sturen door middel van getallen omdat je trillingsveld er zo op reageert. Het is waaruit de wereld om je heen is gemaakt.

 

Het is geen toeval dat je steeds hetzelfde nummer ziet. Je bent om een reden op dat nummer afgestemd, en er zit een verborgen bericht in dat voor jou is, en voor jou alleen.