Mijn Verhaal 

 

Ik ben Inge Busschop - Spiritueel Medium, gecertificeerd in de Natuurgeneeskunde 


Sinds mijn kindertijd heb ik contact met overledenen en op die manier zette ik mijn eerste stapjes in de spirituele wereld. Als oude ziel heb ik ook inzicht mogen krijgen in mijn vorige levens en hierdoor weet ik wat mijn doel is in dit leven ; als lichtwerkster anderen in contact mogen brengen met hun overleden dierbaren en hun boodschappen doorgeven.


Zo sta ik in contact met mijn overleden broer om samen met hem die mooie boodschappen door te geven.


Toen ik 12 jaar was kwam ik in aanraking met de 'Lenormand' kaarten, waarmee ik onmiddellijk een enorme voeling had. Mijn overgrootmoeder was een bekende kaartlegster en zij gaf mij de spirituele gave ongetwijfeld door. Er ging een nieuwe wereld voor mij open.


Door de jaren heen was ik op spirituele ontdekkingsreis met prachtige en leerrijke momenten, hierdoor werd mijn levenstaak steeds duidelijker: Ik moest anderen helpen met mijn gave en zo ging mijn mooiste droom in vervulling.


Ondertussen heb ik al heel wat mensen in contact mogen brengen met hun overleden dierbaren en kregen zij de nodige antwoorden om verder te kunnen met hun levensdromen. Anderen helpen en healen met de mooiste boodschappen van hun dierbaren geeft mij kracht en maakt mij intens gelukkig.


Want weet; er is altijd een weg en hoop naar je intens geluk zolang je maar luistert naar dat stemmetje in jou en volg je hart.

-  I remind you that you shine with the purity of a thousand suns - Kuan Yin