Whisper i love you to a butterfly

and it will fly to heaven to deliver your message 

Mijn Verhaal 

 

Ik ben Inge Busschop.


Sinds mijn kindertijd heb ik contact met overledenen en op die manier zette ik mijn eerste stapjes in de spirituele wereld. Als oude ziel heb ik ook inzicht mogen krijgen in mijn vorige levens en hierdoor weet ik wat mijn doel is in dit leven ; als lichtwerkster anderen in contact mogen brengen met hun overleden dierbaren en hun boodschappen doorgeven.


Zo sta ik in contact met mijn overleden broer om samen met hem die mooie boodschappen door te geven.


Toen ik 12 jaar was kwam ik in aanraking met de 'Lenormand' kaarten, waarmee ik onmiddellijk een enorme voeling had. Mijn overgrootmoeder was een bekende kaartlegster en zij gaf mij de spirituele gave ongetwijfeld door. Er ging een nieuwe wereld voor mij open.


Door de jaren heen was ik op spirituele ontdekkingsreis met prachtige en leerrijke momenten, hierdoor werd mijn levenstaak steeds duidelijker: Ik moest anderen helpen met mijn gave en zo ging mijn mooiste droom in vervulling.


Ondertussen heb ik al heel wat mensen in contact mogen brengen met hun overleden dierbaren en kregen zij de nodige antwoorden om verder te kunnen met hun levensdromen. Anderen helpen en healen met de mooiste boodschappen van hun dierbaren geeft mij kracht en maakt mij intens gelukkig.


Want weet; er is altijd een weg en hoop naar je intens geluk zolang je maar luistert naar dat stemmetje in jou en volg je hart.


U komt mij tegen op beurzen, ik geef lezingen en workshops.

 

  -  I remind you that you shine with the purity 

of a thousand suns -

Kuan Yin 

Mijn  Verhaal op Lifestylebooking.be

 

Dans van Vlinders is een onderdeel van Holistische Praktijk 'Spiritueel Bewustzijn' gelegen in het landelijke Beveren-Leie. Inge is spiritueel consulent en heeft haar talenten reeds op jonge leeftijd ontdekt. Als lichtwerkster staat ze in contact met overledenen en de spirituele wereld en geeft ze zo mooie boodschappen door. Bij Dans van Vlinders kun je terecht voor een persoonlijk spiritueel consult of groepsreading. Maar je komt Inge ook tegen op beurzen, ze komt bij je langs voor een huiszuivering, en ze geeft workshops en lezingen.

 

“Toen ik 12 jaar was kwam ik in aanraking met de 'Lenormand' kaarten, waarmee ik onmiddellijk een enorme voeling had. Mijn overgrootmoeder was een bekende kaartlegster en zij gaf mij de spirituele gave ongetwijfeld door. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Sinds mijn kindertijd heb ik contact met overledenen en op die manier zette ik mijn eerste stapjes in de spirituele wereld. Als oude ziel heb ik ook inzicht in mijn vorige levens en hierdoor weet ik wat mijn doel is in dit leven. Ik breng anderen in contact met hun overleden dierbaren en geef zo hun boodschappen door.” “Mensen kunnen op deze manier antwoorden krijgen en dat duwtje in de rug dat ze nodig hebben om verder te kunnen. Soms zitten ze vast in hun leven, werk of relatie… of in een rouwproces.

 

Er komen veel emoties los tijdens een consult, maar daarna voelen ze zich opgelucht en kunnen weer verder. Ze gaan hier altijd met de glimlach buiten en voelen dat ze een bepaalde rust over zich hebben gekregen. Ik stop mijn consult ook niet tot zij de antwoorden hebben waar ze naar op zoek zijn. De mensen mogen een voorwerp of foto meebrengen van de overledene.

 

Ik voel meestal al meteen een energie die doorkomt van een overleden dierbare. Die verbinding komt vanzelf bij mij, zelfs als ik gewoon op straat loop.” “Ik vertel eerst alles wat er doorkomt. Mensen mogen mij gerust onderbreken en vragen stellen, want dikwijls krijg ik zaken door waar ik zelf niet weet waar het op slaat. Maar de klant weet vaak wel waar het mee te maken heeft doordat het herkenbaar is. Samen kunnen we dan de verbanden leggen en antwoorden geven. De boodschappen die doorgegeven worden, zijn zaken die echt op dat moment van toepassing zijn. Vragen waar ze vaak al lang mee zitten. Na ongeveer een uurtje zijn we klaar en kunnen de mensen nog vragen stellen.

Ik probeer ook advies te geven zodat ze echt verder kunnen met hun leven, zonder opdringerig te zijn. Iedereen is vrij of ze er iets mee doen of niet.”

 

“Het is heel anders dan een kaartlegster die de kaarten leest. Ik voorspel de toekomst niet, maar geef persoonlijke en betekenisvolle boodschappen door van dierbare overledenen. Dat is een groot verschil. Het gebeurt dat mijn stem en intonatie veranderen, of ik bewegingen doe die de overledene ook deed. Klanten herkennen er vaak hun dierbare in, dat het vb echt wel hun oma is die doorkomt. Op die manier kunnen ze zelf nog vragen stellen of dingen zeggen die ze niet meer hebben kunnen doen. Of afscheid nemen om hun rouwproces zo te kunnen afsluiten. Of net starten met rouwen. Na een consult laten ze mij dikwijls weten dat wat ik verteld heb, uitgekomen is. Maar het belangrijkste is dat ze verder kunnen met hun leven en een bepaalde rust over zich heen voelen.”

 

“Door de jaren heen was ik op spirituele ontdekkingsreis met prachtige en leerrijke momenten, hierdoor werd mijn levenstaak steeds duidelijker. Ik moest anderen helpen met mijn gave en zo ging mijn mooiste droom in vervulling. Ondertussen heb ik al heel wat mensen in contact mogen brengen met hun overleden dierbaren en kregen zij de nodige antwoorden om verder te kunnen met hun levensdromen. Anderen helpen en healen met de mooiste boodschappen van hun dierbaren geeft mij kracht en maakt mij intens gelukkig".